30.7.2014

"Hiljaiseloa"

Kolme viikkoa sitten meidän elämää syntyi rikastuttamaan pieni prinsessa, joka on vienyt äitinsä sydämen ja kaiken ajan ihan totaalisesti. Pieni blogitauko oli paikallaan, mutta hääjärjestelyjä onneksi on saatu eteenpäin kivasti. 

Nyt on aika ottaa loppukiri - häihin aikaa 24 päivää. Viikonloppuna varmistui onneksi hääauto tuosta ihan läheltä, tutun kautta. Eilen käytiin suunnittelemassa hääkakku, jonka ihana ystäväni lupasi tehdä. Siitä tulee niin hieno! ja meidän näköinen ;) Tänään käytiin katsomassa tuolle pienimmälle juhlijalle vaatetusta, kylläkin tuloksetta.. Porissa on aika surkuvähän ihan pieniä ja oikeesti kauniita juhlavaatteita. Kun en haluaisi niitä peruspinkkejä, joita joka tyttölapsosen odotetaan oletuksena käyttävän. Nyt olisi siis hyvät neuvot kalliit! Jos on tiedossa joku verkkokauppa tai kivijalkakauppa, josta löytyis, laitathan kommenttia siitä :)

Vieraslista alkaa myös olla muotoutunut ilmoittautuneiden osalta, joten olisi aika alkaa suunnitella lopullista pöytäjärjestystä ja paikkakortteja. Viikonloppuna pidetään sitten hääkakkumaistajaiset ja askartelutalkoot.. Saadaan viettää tyttären ja ystävien kans laatuaikaa, kun miehellä on jotain muuta ... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin käynnistäsi.